Δωρεάν αποστολή από 49€ - Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Καλέστε μας:

+30 2661047806
Wishlist

Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier και μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας σας. Οι εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε είναι η Elta Courier – Πόρτα Πόρτα και η Γενική Ταχυδρομκή.

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εμάς, και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Πιθανές πρόσθετες χρέωσεις :

  1. Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,00 ευρώ στο συνολικό ποσό της αποστολής σας (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας σας,
  2. Τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ όταν η παραγγελία σας ξεπερνάει το ποσό των 49 ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων

Το Pigikids μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε, το οποίο είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή του κατά την κρίση του. O πελάτης πρέπει να μας ενημερώσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαραίνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, αλλά αν αποδειχθεί ότι το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανομένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω e–mail, για να αντικατασταθεί το προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα βαραίνουν αποκλειστικά εσάς.

Σε περίπτωση που το λάθος στην παραγγελία είναι δικό μας ή ενός εκ των προμηθευτών μας σχετικά σε κάποιο προϊόν το οποίο παραλάβατε, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και μην προσπαθήσετε να το τροποποιήσετε ή προσπαθήσετε να το επισκευάσετε κατά την κρίση σας, γιατί δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην συσκευασία που το παραλάβατε και σε άριστη κατάσταση, ακόμη και αν πρόκειται για λάθος δικό μας, καθώς προϊόν που έχει τροποποιηθεί ή αλλοιωθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής από τον κατασκευαστή και τον προμηθευτή.

 

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι σε ευρώ(€) και περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu