Δωρεάν αποστολή από 49€ - Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Καλέστε μας:

+30 2661047806
Wishlist

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται σε ευρώ(€) με τους παρακάτω τρόπους:

Α. Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε στο μεταφορέα της εταιρίας κατά την παραλαβή τους. Το στάνταρ κόστος των αντικαταβολών ανέρχεται στα 2,00 ευρώ και είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί, καθ’ ότι είναι κόστος που επιβάλλεται από τις εταιρίες courier.

Β. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέσετε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK στο όνομα Μπούτζα Ανδρομάχη (ιδιοκτήτης Pigikids):

 

IBAN: GR4001407870787002002002281 Έπειτα γνωστοποιήστε σε εμάς και επιβεβαιώστε παράλληλα την κατάθεση των χρημάτων σας για την πληρωμή της παραγγελίας σας είτε στέλνοντας μας την απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων σας με ένα e-mail στο info@pigikids.gr, είτε τηλεφωνικά στο 26610-47806.

Γ. Πληρωμή με Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες μέσα από το ασφαλές περιβάλλον Alpha e-Commerce της ALPHA BANK. Η επιλογή είναι διαθέσιμη στο ταμείο στους τρόπους πληρωμής και μόλις πατήσετε το κουμπί Αποστολή παραγγελίας θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στο περιβάλλον της Alpha e-Commerce για να εισάγετε το νούμερο της κάρτας σας και να πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 


 


 

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu